Jump to content

Doua noi smartphone-uri sub brandul Vodafone sunt disponibile de acum si in Romania


dimaprince.

Recommended Posts

Operatorii de telefonie mobila au inceput in ultima vreme sa isi lanseze dispozitive sub propriul brand. Vodafone Romania a introdus in oferta de telefoane mobile doua noi smartphone-uri, Smart Prime 6 si Smart First 6. 


 


 


oWR9znw.jpg


 


Vodafone Smart Prime 6 vine cu un display HD de 5 inch, are un procesor Snapdragon 410 quad-core pe 64 bit, memoria RAM este de 1 GB, iar spatiul intern de stocare este de 8 GB. Vine cu o camera principala de 8 MP, iar cea secundara este de 2 MP. Beneficiaza de conectivitate la retelele 4G, Wi-FI si Bluetooth, dispune de o baterie de 2500 mAh, iar sistemul de operare intalnit pe acest terminal este Android 5.0 Lollipop. Puteti achizitiona Smart Prime 6 la liber pentru 530 lei. 


 


 


uah8bAA.jpg


 


Al doilea telefon al celor de la Vodafone ce a fost introdus in oferta operatorului de telefonie mobila este Smart First 6. Telefonul vine cu specificatii mai slabe decat Smart Prime 6 dar si pretul este mult mai accesibil. Terminalul vine cu un display de 5 inch, dispune de un procesor dual-core de 1.0 GHz, memoria RAm este de 512 MB, iar spatiul intern de stocare este de 4 GB si ofera suport pentru carduri microSD de pana la 32 GB. Are o camera principala de 2 MP, vine cu o baterie de 1400 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Puteti cumpara telefonul Smart First 6 pentru doar 240 lei.


  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...