Jump to content

CES 2016: BLU anunta smartphone-urile Vivo 5 si Vivo 5 XL


dimaprince.

Recommended Posts

Cei de la BLU au venit la targul de tehnologie organizat in Las Vegas cu doua smartphone-uri noi ce poarta numele de Vivo 5 si Vivo 5 XL. Noile terminale sunt de fapt modelele Gionee S6 si Gionee Elife S Plus dar ele au fost lansate sub brandul companiei. 


 


9IA0E3d.jpg


 


 


BLU Vivo 5 vine cu un display Super AMOLED de 5.5 inch, dispune de un procesor octa-core MediaTek MT6753, memoria RAM este de 3 GB, iar spatiul intern de stocare vine cu o capacitate de 32 GB si poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Avem parte de o camera principala de 13 MP cu deschidere f/2.0, iar bateria telefonului este de 3150 mAh.


 


Fata de modelul de mai sus, BLU Vivo 5 XL, vine cu o carcasa din policarbonat dar si cateva dintre specificatiile hardware sunt schimbate. Intalnim un display de 5.5 inch, memoria RAM este de 2 GB, iar spatiul intern de stocare are o capacitate de 16 GB. Restul specificatiilor sunt indentice cu cele ale modelului Vivo 5. 


 


BLU Vivo 5 va ajunge pe piata din Statele Unite unde va fi comercializat la pretul de 199 de dolari in timp ce modelul Vivo 5 XL va avea un pret de achizitie de 149 de dolari.  


  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...