Jump to content

Samsung Galaxy Note 2 va primi update la Android 4.3 Jelly Bean


dimaprince.

Recommended Posts

Samsung a inceput deja sa trimita Android 4.3 Jelly Bean pe dispozitivele sale Galaxy S4 si Galaxy S III, insa au ramas in urma detinatorii de Galaxy Note 2.

Cu toate acestea, avem si o veste buna pentru detinatorii de Samsung Galaxy Note 2, doarece noua versiune a sistemului de operare Android 4.3 Jelly Bean este deja disponibil pe unele dispozitive Note 2.

Un raport recent venit de la SamMobile precizeaza ca intr-un Samsung Center din India, a fost instalata aceasta versiune de Android, pe un dispozitiv Note 2.

Acest fapt a fost publicat pe Twitter impreuna cu o serie de fotografii, care la scurt timp au fost scoase din motive necunoscute.

Avand in vedere aceasta ultima scurgere de informatie, putem sa ne asteptam de la Samsung sa trimita cat de curand acest update Android 4.3 Jelly Bean pe toate dispozitivele sale Note 2.

 

 

jWGMnQi.jpg

 

 


Pentru cei care nu cunosc modificarile aduse de Android 4.3 Jelly Bean, mai jos puteti vedea o serie cu schimbarile principale si importante care va aduce acest update major:

-          Grafica si multimedia imbunatatita

-          Suport Samsung Galaxy Gear

-          Functiile si aplicatiile Samsung au fost actualizate

-          Samsung KNOX

-          Smart Switch pentru a trasfera fara probleme continut pe alte smartphone-uri

-          HomeSync

-          Group Play 2.5 cu suport pentru video

Vom reveni cu mai multe informatii cat de curand. 

 


 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...