Jump to content

Serviciul Songza va fi inchis de Google incepand cu luna ianuarie


dimaprince.

Recommended Posts

In urma cu mai mult de un an cei de la Google au achizitionat serviciul Songza, iar astazi compania a inceput sa anunte utilizatorii despre inchiderea serviciului incepand cu data de 31 ianuarie a anului viitor datorita integrarii in Google Play Music. 


 


 


Q3sbcYk.jpg


 


 


Songza este un serviciu ce a concurat cu Spotify dar nu a reusit niciodata sa capteze atat de mult interesul publicului, iar Google a hotarat integrarea acestui serviciu in Play Music. Prin intermediul Songza utilizatorii puteau accesa diverse playlist-uri in functie de dorintele lor spre exemplu putem accesa un playlist pentru petreceri, pentru condus sau atunci cand suntem la sala de fitness.

Decizia inchiderii Songza este una buna deoarece popularitatea Google Play Music, iar numarul utilizatorilor creste in fiecare zi. Cel mai probabil in perioada urmatoare vom avea parte de mai multe imbunatatiri ale serviciului de streaming Google. Abonamentul pentru Play Music este de 9.99 de dolari lunar, iar aplicatia poate fi descarcata gratuit din PlayStore.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...