Jump to content

Swiftkey a anuntat o noua aplicatie


dimaprince.

Recommended Posts

Cei de la SwiftKey lucreaza de ceva vreme la un nou proiect, iar astazi noua aplicatie ajunge in magazinul Play sub forma unei versiuni Alpha. Este vorba de o noua tastatura mai performanta ce poarta numele de Swiftkey Neural.


 


 


pUvPbiw.jpg


 


 


Noua aplicatie este destul de asemanatoare cu versiunea normala intalnita in Google PlayStore dar software-ul folosit de companie pentru sugestiile oferite de tastatura va folosi un sistem retele neuronale artificiale pentru a prezice ceea ce crede ca va dori utilizatorul sa tasteze. Noul algoritm nu va mai analiza relatie dintre anumite cuvinte si va putea analiza si frazele. 


Sistemul retelei neuronale artificale va putea analiza o fraza intrega in loc de cateva cuvinte cum se intampla cu tastatura Swiftkey prezenta de ceva vreme in magazinul de aplicatii Android. Probabil Swiftkey Neural va fi pentru ceva vreme in faza alpha deoarece mai este mult de lucru la noul software dar dupa cateva utilizari ale noii aplicatii putem observa primele imbunatatiri. Puteti descarca gratuit Swiftkey Neural Alpha din Google Play Store.


  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...