Jump to content

Apple Watch este cel mai popular smartwatch de pe piata


dimaprince.

Recommended Posts

Piata ceasurilor inteligente a avut o crestere semnificativa in ultimii ani, iar tot mai multi producatori lanseaza astfel de produse. Dintre toti producatorii de pe piata se pare ca Apple conduce detasat cu smartwatch-ul lansat anul trecut.


 


 


hCVTG7l.jpg


 


 


In urma unui studiu ce a fost publicat pe internet aflam ca Apple Watch detine 52 % din piata smartwatch-urilor la nivel global. Vanzarile ceasurilor ce ruleaza Android Wear reprezinta doar 10 % din numarul total al smartwatch-urilor livrate, iar pe piata mai intalnim ceasurile celor de la Samsung cu sistemul de operare Tizen si cele Pebble sunt foarte populare datorita autonomiei foarte ridicate.

Apple Watch nu este cel mai ieftin ceas inteligent de pe piata dar vanzarile lui merg foarte bine, iar in urma acestui studiu aflam ca vanzari mari au mai inregistrat device-urile cu preturi accesibile ce ofera toate functiile intalnite normal pe un ceas inteligent.

In curand Apple Watch va implini un an de la lansare si ne putem astepta ca acei de la Apple sa lanseze o noua generatie a ceasului inteligent ce va veni cu siguranta cu mai multe imbunatatiri.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...