Jump to content

Adblock Plus a lansat un browser pentru IOS


dimaprince.

Recommended Posts

Adblock este un software foarte popular ce este intalnit sub forma unei extensii pentru browsere ca si Firefox sau Chrome. In luna mai a fost lansata o varianta beta pentru dispozitivele Android, iar astazi ajunge in AppStore si varianta pentru terminalele IOS.


 


 


I6XxtjY.jpg


 


 


Browser-ul Adblock Plus isi face debutul exact cu o zi inainte de lansarea urmatorului IPhone dar si a urmatorului sistem de operare al companiei, IOS 9. Pana acum sistemul de operare Apple nu a permis instalarea aplicatiilor de tip ad-block, iar utilizatorii erau nevoiti sa faca jailbreak pentru a beneficia de aceasta functie dar se pare ca IOS 9 va oferi posibilitatea utilizatorilor de a bloca reclamele nedorite prin intstalarea aplicatiilor de acest gen.


Cei de la Adblock Plus doresc imbunatatirea experientei din timpul utilizarii smartphone-ului, iar ei au lucrat impreuna cu cei de la Apple pentru dezvoltarea acestui browser destinat IDevice-urile. Asteptam lansarea de maine pentru a afla toate detaliile legate de IPhone 6s dar suntem curiosi ce imbunatatiri va aduce si sistemul de operare IOS 9.


  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...