Jump to content

Yahoo lanseaza un urmas pentru aplicatia Messenger


dimaprince.

Recommended Posts

Cei de la Yahoo au hotarat recent sa scota din magazinele de aplicatii popularul serviciu de mesagerie instant, Messenger. O noua aplicatia de mesagerie a celor de la Yahoo si-a facut aparitia in AppStore-ul din HongKong si este testata in acest moment.

 

 

T0GaICS.jpg

 

 


Livetext se numeste noua aplicatie Yahoo, iar ea are acelasi rol ca majoritatea aplicatiilro de acest gen si anume de a trimite mesaje text dar si pentur a trimite clipuri video scurte fara sunet. Cei de la Yahoo au ales acest mod de a trimite clipuri video pentru a inlocui emoji-urile, iar utilizatorii isi vor putea exprima singuri reactiile dar si in momentul in care primesti un astfel de mesaj si te afli pe strada este destul de greu sa asculti sunetul.

Utilizatorii vor putea sa se vada in timp real in momentul in care comunica pe aplicatia LiveText dar aceasta aplicatie nu va putea sa concureze cu servicii precum Skype sau Facebook Messenger datorita lipsei sunetului in clipurile video. Asteptam lansarea oficiala in toate magazinele de aplicatii pentru a vedea ce poate face Yahoo Livetext.


 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...