Jump to content

Microsoft renunta la Control Panel


Wizy.

Recommended Posts

Dupa ce a luat utilizatorilor dreptul de a accepta sau refuza update-uri in Windows 10 in mod normal (dezactivarea update-urilor este inca posibila, insa mult mai complicata), Microsoft pregateste inca o surpriza neplacuta. Vrea sa renunte si la Control Panel, restrictionandu-ne si mai mult.


Se pare ca totul a plecat de la noua aplicatie de setari prezenta in Windows 10, mult mai capabila ca in Windows 8, insa inca departe de ce poate realiza Control Panel. Pentru ca acum sunt doua niveluri de setari, este nevoie de doua ori mai mult cod pentru a le aduce la viata, cu de doua ori mai multe locuri in care sa apara probleme, si asta este probabil prea mult de munca pentru programatori.


Microsoft_Windows10_Control_Panel.jpg?re


Insa nu este clar cand va disparea Control Panel, insa aplicatia suplimentara de setari trebuie mult imbogatita pana sa fie luata o astfel de masura. Totodata, este destul de posibil ca Microsoft sa testeze opinia publica cu astfel de anunturi, si sa ia o decizie in concordanta. Ca sa nu repete fiascoul butonului de Start.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...