Jump to content

Windows 10 va putea fi activat cu chei de Windows 7 si 8


Wizy.

Recommended Posts

Pentru a creste cota de piata a ultimului sau sistem de operare, Windows 10, Microsoft l-a oferit gratuit ca upgrade tuturor posesorilor de Windows 7 sau 8. La prima vedere un proces simplu de update. Insa in loc sa invete codul de activare, Windows 10 crea o semnatura digitala pe baza hardware-ului respectivului PC.


Ca la o eventuala reinstalare sa nu fie nevoie sa se treaca iar prin Windows-ul initial. Insa aceasta realitate era destul de complicata pentru utilizatorii initiali, multi incercand codul de activare, vazand ca nu merge, instaland sistemul de operare detinut oficial, si ramanand la el. Sa nu mai vorbim despre cei ce doreau Windows 10, insa pus pe curat, fara un upgrade inutil.


Asa ca Microsoft va schimba politica de activare, permitand folosirea codurilor de Windows 7 si 8 si pentru 10. Ca sa ne faca viata mai usoara. Totul a demarat in cadrul build-ului 10565 din cadrul programului Windows Insider, si va ajunge si ca update general oficial mai tarziu in cursul acestui an 2015.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...