Jump to content

[RF--Sport] Trevor Sinclair explică de ce Manchester City sunt atât de departe de Manchester United.


#Selena Gomez.

Recommended Posts

Fostul Man City consideră că lipsa de planificare pe termen lung a văzut Unite cădea un drum lung în spatele rivalilor lor oraș amar.

El a fost incredibil de impresionat de modul în care oraș s-au transformat într-o forță europeană majoră și este convins că acest club este condus mult mai bine decât vecinii lor pe drum.

"Planul este acolo", a declarat Sinclair Metro.co.uk. "Tot ceea ce face oraș în acest moment este pe termen lung.

"Patrick Vieira a se ocupa de New York City este un exemplu de acest lucru. Este un mod bun de a obține el experiență de a fi un manager. Cred că a fost alocat ca un potential sef Man City în viitor.


"Modelul de afaceri pare a fi perfect."

Fostul Omul West Ham a recunoscut că un aflux mare de bani a contribuit la dezvoltarea rapidă City, dar el a fost impresionat de modul în care oraș au avansat ca o afacere atât pe și de pe teren.

"Evident, finanțele făcut o mare diferenta", a adăugat el.

"Sheikh Mansour a cumpărat clubul și-a construit facilități de instruire incredibile, care, de la ceea ce am văzut, sunt cele mai bune de formare pitches din lume.


"Când vă aduce cele fel de facilități, împreună cu cei mai buni jucători la un club bine sprijinite, cu un stadion fantastic, atunci cred că este doar o chestiune de timp înainte de a vă veți provocare acolo.71721512.jpg?w=748&h=547&crop=1

"They'be regenera, de asemenea, o zonă de trecere in revista, a creat locuri de muncă și dat oameni un scop - chestii mare imagine a fost uimitor. Nu le pot da suficient credit.

"Eu nu pot vedea nici decelerare cu brandul Manchester City. Au legături în America și Australia, astfel de brand este mai puternică și mai puternică. "

În timp ce sunt în creștere puternică orașului, Sinclair este de neclintit că Unite au luat abordarea lor greșit.

"Lucrurile nu merg atât de bine pe de altă parte din Manchester," Sinclair,


Cred că modelul Unite este diferit. În ultimii ani, de când Sir Alex Ferguson a lăsat, tot ceea ce a fost o soluție rapidă.

"Și, în opinia mea, acestea sunt în mișcare de la o decizie buna la altul. Poate că ar trebui să fi rămas cu David Moyes un pic mai mult - în mod evident, că nu a durat.

"Era Louis van Gaal pare să fi mers chiar mai rău. Iar apoi vor fi grăbit în a lua Jose Mourinho?

"Mi se pare că pendulul sa până în prezent în direcția omului City. Totul United face în acest moment este reactiv întrucât orașului par să fi avut un plan în loc, a fost foarte proactiv și înainte de curba, atunci când vine vorba de puterile Manchester din fotbal.

 

 

sursa:metrouk



Edited by Skyfall #
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...