Jump to content

AMD Wraith cooler, silenţios, cu LED sau fără


I a s m i n

Recommended Posts

amd-wraith-cooler.jpg

AMD a lansat o nouă soluţie de răcire pentru procesoare, i se spune Wraith Cooler, şi vine la pachet cu cele mai noi modele FX şi APU de la AMD. Odată cu acesta AMD a actualizat şi răcirea pentru restul procesoarelor cu un nou model de 95W.

Cunoscute ca şi "coolere stock sau box", sistemele de răcire oferite la pachet cu achiziţia unui CPU sunt de cele mai multe ori soluţii puţin eficiente dar mai ales zgomotoase. AMD a decis să schimbe lucrurile şi astfel a apărut AMD Wraith Cooler.

Soluţia de răcire de la AMD se regăseşte împreună cu procesorul FX 8370, varianta Wraith ce dispune de un logo iluminat cu LED (vezi imaginea de mai sus). AMD Wraith Cooler funcţionează generând doar 39 decibeli, noul design oferind cu 34% mai mult flux de aer şi o suprafaţă de disipare a căldurii cu 24% mai mare faţă de predecesorul lui.

Un alt model, denumit inginereşte "new 95W thermal quiet solution", fără iluminare LED dar cu un ventilator roşu este oferit în pachetele cu procesoarele AMD A10-7860K, A8-7670K, A8-7650K, Athlon X4 870K şi Athlon X4 845.
amd-95w-cooler-new.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...