Thankks ;x 9 Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 In acest tutorial va voi arata cum puteti deschide portul pentru un server de Counter-Strike . Port-ul fiind 27015 . Acest tutorial este realizat doar pentru modemul Huawei Echolife .Pentru inceput avem nevoie de IP-ul local . Intrati in Control Panel > Network Connections > Local Area Conection . Dati la Properties si selectati tabul Support . De aici ne va trebui "Default Gateway" si "IP Adress" . Va trebui sa va apara cam asa : Acum sa ne conectam la modem . Deschideti IE/Mozilla sau ce browser folositi si tastam : 192.168.1.1Ip-ul de la adresa este cel de la campul pe care l-am vazut la local area conections si anume la "Default Gateway" . Eu l-am pus pe al meu , voi il puneti pe al vostru . Acum ne va cere Username-ul si parola pentru administrare . Cele default sunt : Username : adminParola : admin Odata conectati , intrati la Advanced Setup > NAT > Virtual Servers . Dam click pe butonul ADD si introducem datele ca in cele 4 imagini de mai jos : La campul "Server IP Address" folositi adresa de la Local area conections , de la campul IP Adress . Eu am folosit-o pe a mea . In cazul in care tineti redirecte si au alt port , de exemplu 28000 adaugati asa : Click pe Save/Apply . In mod normal redirectele pun porturile pe rand . Daca deschizi 5 redirecte va trebui sa pui asa : External port start : 28000External port end : 28010 (unde 10 este numarul de redirecte pe care il vei dechide)Internal port start : 28000Internal port end : 28010In caz ca veti deschide 15 redirecte , inlocuiti 10 de la External port end si Internal port end cu 15 , si tot asa . Tutorial realizat 100% de mine . Nu imi asum drepturile daca dupa acest tutorial nu va mai merge netul . Asta inseamna ca ati umblat la altceva . Mie mi-a mers foarte bine dupa deschiderea port-urilor , deci este garantat 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts