Divine 94 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Nume : CiprianNick : DivineVârstă : 18 aniMotiv : Aș vrea să ajut comunitatea în primul rând prin activitatea mea care v-a fi una destul de intensă și-n al doilea rând aș ajuta membrii comunității prin creațiile mele făcute pentru ei.Adresa de contact : ciprianfrizy@yahoo.com (mess) ; cipri619 (skype) ; nok1algz (steam) ; Divine (teamspeak)Timp alocat forumului : 4-5h. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : De vreo 2-3 luni de zile. De ce te-am alege pe tine ? : Eu cred că îndeplinesc cerințele pentru acest grad și presupun că m-ați putea alege pe mine,deoarece eu cred că mă descurc. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Deoarece îmi place să fac creații,să lucrez,să învăț cât mai multe să mă "perfecționez" și mi-ar place să-mi dedic timpul meu liber pentru a vă entuziasma prin creațiile mele făcute pentru voi. Experienta [ Creatii ] : Here ,am mai multe creații,dar am watermark pe ele și numai dețin psd-urile,ca să le pot modifica,dar pe acestea care sunt aici mai noi,dețin psd-urile la ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kar @GFX. 98 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 #contra mai ai de invatat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik 12 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 contra, idem kar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 CONTRA, lucrarile sunt slabute, mai ai de invatat (urmareste tutoriale, descarca font-uri de pe dafont.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
habby 9000 59 Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 CONTRA, lucrarile sunt slabute, mai ai de invatat (urmareste tutoriale, descarca font-uri de pe dafont.) idem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 # Respins . Urmeaza sfaturile colegiilor mei, si apuca-te de treaba . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts