Jump to content

Origin Omni: încă un computer All-in-One de gaming


I a s m i n

Recommended Posts

Maingear a anunţat ieri primul computer All - In - One echipat cu o placa grafica high-end, iar Origin PC vine astăzi cu o contraofertă similară. Compania americană a anunţat Omni, un alt computer integrat în monitor, care poate fi configurat cu cele mai puternice componente de PC de pe piaţă, inclusive procesoare pentru server sau plăci grafice profesionale, fiind un produs dedicat atât gamerilor, cât şi celor care au nevoie de o staţie de lucru ultra performantă.
originpcomni-640.jpg?width=640&height=36

Origin Omni este integrat într-un display ultra-wide de 34” (format 21:9) cu rezoluţie UWQHD (3440 x 1440 pixeli) şi poate fi configurat cu componente foarte puternice. Deşi nu au fost anunţate toate opţiunile de configurare, Origin Omni va putea să găzduiască în carcasă toate procesoarele Intel high-end, fie că doriţi un Core i7 5960X sau un Neon E3-2699 v3. Acestea vor fi răcite folosind un sistem bazat pe apă proprietar numit Frostbyte. La capitolul plăci grafice, există doar opţiuni de la NVDIA, care pot ajunge pana la GeForce GTX Titan x cu 12 GB VRAM sau Quadro pentru statii de lucru profesionale.

În interiorul carcasei au loc două unităţi de stocare de 2,5”, fie ele SSD sau HDD, până la 32 GB RAM DDR4, iar cei care doresc să îşi facă singuri upgrade-uri, vor avea această opţiune. Origin oferă chiar si opţiunea de a adăuga un panou transparent pe spatele computerului pentru a vedea tot timpul componentele, probabil o opţiune utilă pentru a verifica dacă este necesară curăţarea de praf.
originpcfrontangle-640.jpg?width=640&hei
Nu a fost anunţată o dată de lansare sau un preţ, însă Origin promite să livreze primele unităţi ale PC-ului All-in-One Omni în primul trimestru din 2016.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...