LauReNNTziu 803 Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : SemnaturaTema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Doar scrisText principal : LauReNNTziuText secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : RangfortAlte precizari : Albastru cu galben Dimensiuni avatar ( 150 x 250 SAU 150 x 300 ) : semnatura: 500x180 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LauReNNTziu 803 Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Mai raspunde cineva? 1 din 6 designeri raspunde ?? Va doare in papuci ( ca sa nu spun in altceva) sa raspundeti, faceti AOTW & SOTW concursuri , in loc sa raspundeti aici. Va ingramaditi sa va luati grad de designer si voi nu raspundeti la o cerere . Da-o incolo de treaba . Ca ma enervati rau . Da-ti T/C , respect Rezolution merita pe deplin sa fie si leader la design ! Chiar o sa port o discutie cu Minnie sa va scoata la toti gradul ! Si acuma va ingramaditi sa da-ti lock ca doar atat lucru stiti ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julia 1,777 Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Vorbesti cu cine doresti . Eu sincer nu am tot timpul sa raspund la cereri. Cand raspund, le fac cu drag, dar timpul nu imi permite. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LauReNNTziu 803 Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Vorbesti cu cine doresti . Eu sincer nu am tot timpul sa raspund la cereri. Cand raspund, le fac cu drag, dar timpul nu imi permite. 100% nu ma gandeam la tine . Tu esti de treaba si te cred ca nu iti permite timpul Dar aveam nervi si na... Acuma poti da lock imi place mult ce mi-ai facut :* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts