Jump to content

[RF--Sport] LIMITED EDITION 'MESSI 10/10'


CMPLus3

Recommended Posts

Cel mai clar colourway pentru Messi 15.1 până în prezent, este un design care perforează fler pe picioarele unui jucător care este în căutarea de a cincea victorie d'Or Ballon. Un jucător care a făcut un impact fără precedent asupra jocului, "Messi 10/10" este limitat la doar 100 de perechi, care vor fi produse - dintre care 89 vor merge la vânzare. Ce a mai rămas; 1 la jucătorul însuși, iar restul de 10 merge la ceilalți care vor facilitate în Susținută de campanie Messi.

unele descriere

Dropping la 10 octombrie, este o versiune, care începe o nouă tradiție de ediție de colecție, lansări Messi, care va avea loc în mod regulat la acea dată. Disponibil exclusiv din magazinul adidas din Barcelona, ​​fiecare pereche va veni cu o etichetă din piele premium în relief featuring numărul de serie pentru acea pereche în 100, prima cu adidas timp au lansat un portbagaj cu acest marcaj de identificare unic. Inteligent.

unele descriere

O gamechanger de proportii cu adevarat personalizate, cizme se potrivesc cu un caracter de titlu a lua pricepere - numărul său de tricou iconic stabilit pe călcâiul în aur real, metalic, cu partea superioară a portbagajului este un premium negru, cu unica echipa Messi logo-ul în relief peste forefoot. Este vorba de detaliile fine - pentru MessiFRAME semnătura și GAMETRAX sunt culese în aur galvanizată și roșu închis, care cuprinde fotbal de lux pentru care elocvență Messi a creat numele său. cizme colectorului va fi disponibil numai într-o replică exactă a dimensiunii lui Messi: 8.5.

Ne-a lovit cu gândurile în comentariile de mai jos.

 

adidas-messi-10-10-1.jpg

 

 

Sursa: soccerbible

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...