Jump to content

Huawei P9 si P9 Plus au fost anuntate official


LauReNNTziu

Recommended Posts

huawei-p9-off-2.jpg


Dupa o perioada destul de lunga in care au circulat pe internet o multime de zvonuri, dispozitivul Huawei P9 a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment organizat de companie in Londra. Alaturi de acest flagship a fost anuntata si varianta P9 Plus.


huawei-p9-off-3.jpg


Huawei P9 Huawei P9 este un smartphone destul de compact, iar dimensiunile lui sunt aproape ca cele intalnite la IPhone 6s dar avem parte de un ecran FullHD IPS LCD cu o diagonala de 5.2 inch. Producatorul din China a folosit procesorul Kirin 955, o versiune modificata a procesorului intalnit pe modelul Mate 8, Kirin 950.


huawei-p9-off-1.jpg


Pe piata vor ajunge doua versiuni ale lui Huawei P9, prima varianta va beneficia de o memorie RAM de 3 GB si spatiul intern de stocare are o capacitate de 32 GB dar cumparatorii vor avea la dispozitie si un model cu o memorie RAM de 4 GB si un spatiu intern de stocare de 64 GB, iar cele doua smartphone-uri dispun de un slot pentru cardul microSD. Compania a pus foarte mare accent in teaserele oferite publicului pe tehnologia camerei duale ce a fost introdusa pe smartphone Huawei P9. Camera principala a fost dezvoltata impreuna cu cei de la Leica si vine cu doua module foto ce ofera o rezolutie de 12 MP, prima camera va captura culorile in timp ce a doua va fi alb negru pentru o calitate a fotografiilor cat mai buna in conditii slabe de lumina. Avem parte de focalizare prin laser si un blitz dual-LED, iar camera frontala vine cu o rezolutie de 8 MP.  Smartphone-ul vine cu un corp metalic, iar zona in care se afla camera duala este din sticla, un design destul de asemanator cu cel intalnit pe Nexus 6P. Sub camera principala este prezent un scanner pentru amprente, intalnim conectivitate 4G, Wi-Fi, Bluetooth, portul USB este Type-C, avem parte de o baterie de 3000 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow cu interfata Emotion UI 4.1. Huawei P9 Plus.


huawei-p9-off-4.jpg


Modelul P9 Plus nu vine cu foarte multe imbunatatiri fata de varianta normal dar avem parte de un display AMOLED mai performant decat cel intalnit pe flagship cu o diagonala de 5.5 inch, iar compania a decis sa introduca si tehnologia Press Touch folosita prima oara pe modelul Mate S.


Intalnim procesorul octa-core HiSIlicon Kirin 955, memoria RAM este de 4 GB, iar spatiul intern de stocare are o capacitate de 64 GB. Pe spate intalnit tot camera duala cu o rezolutie de 12 MP, iar senzorul frontal este de 8 MP. Versiunea P9 Plus mai beneficiaza si de difuzoare stereo ce vor oferi cea mai buna experienta utilizatorilor, bateria este de 3400 mAh si ofera suport pentru tehnologia Dual-IC Rapid Charge ce va aduce o autonomie baterie de 6 ore pentru convorbiri pentru doar 10 minute de incarcare.  Huawei P9 va ajunge prima oara pe piata incepand cu data de 16 aprilie in 29 de tari, iar modelul P9 Plus isi va face debutul oficial in magazine pe 20 mai. Pretul de comercializare pentru modelul cu 3 GB RAM va fi de 599 euro in timp ce varianta cu 4 GB RAM va putea fi achizitionata in schimbul a 649 euro, iar smartphone-ul P9 Plus va debuta in magazine la pretul de 749 euro.


 


sursa: gsmland.ro


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...