Jump to content

Unban | Rezolvat


Rike

Recommended Posts

  • Nick-ul cu care jucai:Rike

  • IP-ul/ SteamID-ul:STEAM_0:0:82721808 / 92.114.109.4

Serverul pe care ai fost banat:mix.rangfort.ro

Motivul:Motivul chiar nu il stiu niciodata nu am jucat cu cod am steam, si eram pe primul loc mereu chiar nu inteleg de ce am primit ban permanent si de la cine ???? fara poze ,wg ,demo sau altceva:).M-am trezit banat pe server din senin voiam sa intru sa ma joc si dintr-o data you are banned from this server.Nu stiu cine mi-a dat ban sau ora ,data.Daca vreti va demonstrez ca nu am nimic nimeni nu mi-a spus sa dau vreo poza sau wg direct ban . Si mai este o faza pe cs.rangfort.ro am intrat pe server dadeam bine iar fara vreo poza,wg,demo sau orice altceva da direct destroy .Ce facem aici?? Ce admini sunt astia?

Data + ora primirii banului:-

Adminul care te-a banat:-

Dovada:-

Link to comment
Share on other sites

Vezi ca ai uitat sa completezi acolo la data și ora când ai fost banat , și sa pui o dovada ..te-ai trezit asa din senin nu ? Ti-am dat ban acum 3 zile și tu teai trezit din senin banat ... vrei sa afli adevărul? Pe cs.rangfort eu tiam dat pika și o sa îți mai dau de cate ori e nevoie , iar pe mix eu ți-am dat ban la cererea celorlalți, sa știi ca nu e nevoie neapărat sa joci cu cod pentru a primi ban ... sa va explic cum sta treaba : mavrk tu știi f bine ca nu prea jucam cu străinii, dar fiind acea discuție intre noi am spus hai sa meargă asa,,, intra doi șoareci sa joace , unul dintre ei intra direct la alegeri, acela fiind t3r@, îl întreb : ai intrat asa pur și simplu sau îți era frica ca nu o sa joci nici tu nici rike ? El a ales a 2-a varianta .... a făcut niște echipe super dezechilibrate , în fine , eu ii spun ca în tot meciul nu ajunge la 5 fraguri , și omul după ce vede ca nu mișcă nimic, cred ca ajunsese la concluzia ca e mai bine sa dea drop decât sa stea sa se facă de ras , asa ca a ieșit, și bineînțeles ieșind afara șeful, a ieșit imediat și cățelul de rike ... acum ca știi motivul sper sa dormi liniștit

Link to comment
Share on other sites

Ok pe mix rangfort aprob ce ai spus.Dar am iesit pentru ca aveam warday in niciun caz ca imi zisese tera sa ies.Pe cs.rangfort insa eu nu joc cu cod iti si demonstrez .Eu consider ca imi dai pika cand intru pe server pentru ca esti ofticat si nu stii sa joci dar asta nu e treaba mea imi dai pika fara nici o dovada?Am dat peste 50 de wg intr-o luna toate validate , si vii tu la mine si imi spui ca am cod?Si direct pika?Mai bine te lasi de adminat oricum nu o sa mai intru niciodata pe sv ala intra 1 bun pe server si dai pika halal de admin..Daca dai pika pe oricine intra nou si nu cunosti tu care joaca bine desigur. inseamna ca nu ai nici o experienta in a admina.

Edited by Rike
Link to comment
Share on other sites

Boss cum.am mai spus pika nu se da numai pentru coduri .... eu unul sincer prefer mai mult sa joci cu cod decât sa faci Rush, team avertizat de multe ori sa nu mai faci Rush, tiam.dat slay și ai început sa comentezi , după care ai primit pika ... in fine , srv de clasic nu are nici o treaba cu asta de mix ... dacă te simți nedreptățit fa o reclamatie sau cerere unban pe srv de clasic și o sa mai vb acolo ...

 

Dacă zici ca aveai warday ( deși cred ca se cheamă warnight , văzând ca era ora 23) atunci dc nu ai anunțat de la.început? Sau dc nu ai spus înainte sa ieșiți?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Deci eu chiar imi aduc aminte ca nu am facut rush pur si simplu stateam in b pe dust2 la fereastra cu m4a1 iar cand veneau t in b ii omoram atat nu faceam rush sa stii.:).Pacat ca nu am demo dar asta e..Sall.A si sa iti mai spun ceva eu nu aveam wn-ul programat la o ora exacta, de aia am intrat sa joc un meci de cs, iar cand s-a dat challenge am vazut cu cine am picat si a trebuit sa ies .

Link to comment
Share on other sites

Nu contează, când se iese dintr-un meci se anunță. .. nu ieși pir și simplu și strici jocul la 8 oameni ... asta se cheamă bun simt , dar la vârsta voastră nu prea se mai poarta asta , sănătate la neamuri și bafta la wn în continuare , ca mix cu noi oricum nu o sa mai joci prea curând

PS : în legătură cu ce ai spus tu despre experienta mea în adminat, sper sa nu ma înșel, dar cred ca am ani de experienta în adminat la fel de multi câți ai și tu ( dar de viata)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...