Jump to content

MacBook Air


ESEA # POWER  *

Recommended Posts

MacBook Air

Noi procesoare Intel Core de generația a 5-a. Thunderbolt 2. Aceeași autonomie pentru întreaga zi.

overview_hero_hero.jpg

 

 

Până la 9 ore. 11-inch MacBook Air.

 

Până la 12 ore. 13-inch MacBook Air.

Baterie care ține până la 12 ore. Ziua durează cât zici tu.

MacBook Air de 11 inchi are o autonomie de până la 9 ore între încărcări, iar modelul de 13 inchi are o autonomie incredibilă, de până la 12 ore. Așa că poți să lucrezi de dimineața până seara fără să-l mai încarci. Dacă vrei să te relaxezi, ai la dispoziție până la 10 ore de redare de filme iTunes pe modelul de 11 inchi și până la 12 ore pe modelul de 13 inchi. Datorită modului standby de 30 de zile, poți să pleci pentru câteva săptămâni și apoi să reiei totul de unde ai rămas.* Află mai multe

 

Subțire. Ușor. Puternic. Și gata pentru orice.

 

overview_processor_hero.jpg

 

 

Pentru orice ar fi de făcut, noile procesoare Intel Core i5 și i7 de generația a 5-a cu Intel HD Graphics 6000 se ridică la înălțimea așteptărilor. De la editarea de fotografii la navigarea pe internet, totul se întâmplă ultrarapid. Iar toată această putere este încorporată într-un design unibody incredibil de subțire de 1,7 cm, care cântărește doar 1,08 kg. Află mai multe

 

 

Suport Wi-Fi 802.11ac. Următoarea generație a tehnologiei wireless.

Cu tehnologie 802.11ac de ultimă generație, MacBook Air duce vitezele Wi‑Fi la un nivel cu totul nou. Conectează-te la o stație de bază cu 802.11ac — inclusiv AirPort Extreme sau AirPort Time Capsule — și vei avea o performanță wireless de până la de 3 ori mai rapidă decât generația Wi‑Fi anterioară. De asemenea, 802.11ac oferă o arie de acoperire mai mare, așa că poți să lucrezi mai liber ca niciodată. 

 

overview_wireless_hero_enhanced.png

 

 

Stocare flash integrală rapidă. Pe locuri. Fii gata. Ai terminat.

Stocarea flash de pe MacBook Air este de până la de 17 ori mai rapidă decât o unitate hard disc de 5400-rpm de notebook. Așa că ai super viteză de răspuns în tot ce faci. Cu MacBook Air ai parte de viteză și la pornire, datorită stocării flash și a procesoarelor Intel Core de generația a 5-a. 

 

overview_flash_hero.jpg

 

 

Aplicații puternice incluse. Treci imediat la treabă. Și la joacă.

Fiecare Mac nou vine cu Poze, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers și Keynote. Așa că poți fi creativ și productiv chiar de la bun început. Ai și aplicații excelente pentru e‑mail, navigarea pe internet, trimiterea de mesaje text și efectuarea de apeluri FaceTime – ai chiar și o aplicație de găsit aplicații noi. 

 

overview_apps_hero.jpg

 

 

OS X El Capitan. Cu fiecare clic te îndrăgostești și mai mult.

OS X e sistemul de operare prin care faci totul pe Mac. Cu OS X El Capitan, este simplu să faci lucruri uimitoare și de-a dreptul încântător să faci lucrurile uzuale, de fiecare zi. În plus, acesta funcționează perfect cu aplicațiile și dispozitivele iOS. 

 

overview_osx_hero.jpg

 

 


  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...