Jump to content
Sign in to follow this  
realraptor06

The Science RaptoR - Canal YT

Recommended Posts

Salut tuturor.

Acum vreo 2 saptamani am vrut sa-mi indeplinesc la "batranete" un vis mai vechi de a face mici let's play-uri la diverse jocuri pe care le iubesc. Si intre venitul de la servici, masa de pranz si pat mi-am gasit cateva ore, aproape in fiecare zi, pentru a face cate un mic filmulet.

Nu doresc sa ajung sa castig bani din asa ceva. Urmaresc multi youtuberi din strainatate (Draegast, Mattshea, Weazerl, jacksepticeye) si consider ca nu voi ajunge niciodata la nivelul lor.
Incercarea insa, cum prea bine spune proverbul, moarte n-are, asa ca singurul lucru pe care il risc ar fi amuzamentul domniilor voastre pe spinarea mea, insa, daca asta o fi pretul pe care trebuie sa-l platesc, apai il platim si pe dansul smile.gif

V-as recomanda calduros sa incercati ultimele video-uri postate. Nu de alta, dar primele doua (KSP ep 1 si 2) se aud cu distorsiuni foarte enervante de la jumatatea video-ului, vina fiind in totalitate a programului de inregistrat. Sau, ma rog, a mea fiindca nu am stiu a-l seta bine.

Si, normal, alt motiv pentru care v-as ruga sa va opriti la ultimele video-uri postate ar fi normal, faptul ca am prins o oarecare experienta.

Bineinteles, orice sfat este cat se poate de binevenit. Orice critica la fel, constructiva sau nu. Subscribe si like sa dati DOAR daca va place. Nu cersesc subscribers doar de dragu de a avea un numar mare acolo. Vreau ca cei abonati sa se si uite la video-uri, si inca sa o faca cu drag. Repet, nu fac asta cu intentia de a castiga bani.

Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri si va las in compania canalului meu, The Science RaptoR!

https://www.youtube.com/channel/UC8Rf8zVthM8dpaxrVkgmBVw

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×