Jump to content

PROIECTUL - RANGFORT MIXERS


blabla

Recommended Posts

RANGFORT MIXERS


-20 Mai 2014-


 


Proiectul deschis în cadrul Comunităţii Rangfort este menit să atragă jucătorii pasionaţi de meciurile în format competitiv din jocul binecunoscut în care petrecem cu toţii multe ore împreună cu prietenii, Counter-Strike 1.6.


 


Nevoia creării unui astfel de proiect a fost profund ilustrată de interesul arătat de membrii comunităţii pentru înscrierea în Cupele de CS 1.6 organizate în cadrul Comunităţii Rangfort.


Amintim aici Cupa SKYNET în format 2 vs 2 şi Cupele Rangfort 2 vs 2.


 


Astfel oferim membrilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi stilul de joc, gameplay-ul, jocul în echipă şi cunoştinţele despre hărţile şi strategiile specifice acestora alături de ceilalţi jucători, în eventualitatea pregătirii pentru Cupele viitoare de CS 1.6 organizate, pentru îmbunătăţirea propriilor perfomanţe în acest joc ori în scop recreativ.


 


Pe viitor, cu ajutorul vostru, sperăm să atragem cât mai mulţi membri în cadrul acestei secţiuni şi transformarea acesteia într-o "mică mare" comunitate de jucători pasionaţi de mixuri. 


 


În acest sens, vă invităm în Grupul de Steam al proiectului, RANGFORT MIXERS, şi să vă invitaţi alături de noi toţi prietenii voştri.


Vă mulţumim !


 


rangfortmixers.png


  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...