quadcore.! 17 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Nume : Danut Nick : D'ArtagnanVârstă : 19Motiv : Imi place forumu-l si imi place sa moderez.Adresa de contact : danut.csTimp alocat forumului : 3-4 oreCe secţiuni doreşti să moderezi? Source modDe ce ai ales aceste sectiuni? Eu am ales aceasta sectiunde deoarece imi place De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Pentru ca imi place !Ai mai moderat pe IPB? DaCe înţelegi prin "Post hunt"? Post facut aiurea.Ce înţelegi prin "Dublu post"? Post unu dupa altuCe înseamnă "Warez"? PiraterieCe înseamnă "NSFW"? adica +18Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post-hunt (post facut degeaba) off-topic (deviaza de la subiect)Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Eu as spori activitatea lor prin topicuri atractive si frumoaseAi citit regulamentul forumului ? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
zayn 1,000 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 # contra, Minim 60 de zile in comunitate. You are since yesterday ! Respins direct. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macit Arcaoglu # RF 42 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 #Contra Quote <p>Conditii : Minim 60 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Scriere corecta din punct de vedere gramatical. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla 3,557 Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts