LighT 203 Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Introducere Steam Trading Cards sunt cartonaşe virtuale colecţionabile ce pot fi obţinute prin a juca jocuri.Colecţionarea unui set de cartonaşe îţi va da o insignă (Steam Badge). Un Steam Badge normal sau foil îţi oferă 100 XP. (Cele normale se pot crafta de 5 ori, până când insigna ajunge la level 5). Când ai destulă experienţă pentru nivelul 10, îţi vei putea personaliza profilul printr-un Showcase.Vei primi un showcase din 10 in 10 nivele.Crearea unui set complet îţi va da emoticoane, imagini de fundal pentru profil şi cupoane ce pot fi folosite pentru reduceri la anumite jocuri. Screenshot & Game Collector showcases şi imagine de fundal : O listă cu jocurile care au drop la cartonaşe (click) __________________________________________________________ Cum vedem progresul insignelor? Deschidem clientul Steam, click pe numele de profil iar apoi pe Badges. Vom vedea o bară de experientă şi nivelul actual Steam, urmat de experienţa necesară până la următorul nivel. Cum ,,craftez'' un badge? Mai jos putem vedea o listă cu toate jocurile din Library la care putem colecţiona cartonaşe. (odată ce aveţi un trading card la un joc pe care nu il deţineţi, acesta va apărea în listă)Dacă aveţi toate cartonaşele unui joc, apăsaţi pe "Ready". Odată ce aţi apăsat butonul "Ready", un badge va fi ,,craftat''. După ce animaţia s-a terminat, veţi primi 3 mesaje noi pe Steam. ().După ce aţi verificat cele 3 mesaje, o listă cu toate premiile va apărea. La ce mă ajuta Levelul şi insignele? La nimic. Totul este pur şi simplu estetic. Dacă vreţi, un plus ar fi, că, la fiecare ,,craft'' la insignă primeşti un cupon de reducere ce poate fi folosit pentru a cumpăra jocuri mai ieftin 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LighT 203 Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 Pentru nedumeriri, nu ezitaţi să mă întrebaţi. Fie aici sau prin PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,017 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Am eu o intrebare : Cartonasele in folie se pot obtine la fel ca cele normale sau doar cumparate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klu 810 Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Am eu o intrebare : Cartonasele in folie se pot obtine la fel ca cele normale sau doar cumparate ? De cand tot fac level o singura data mi-a picat la CSGO un singur cartonas foil, si asta acum mult timp in urma. Iti pica dar foarte rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy 229 Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Am "Enclave booster pack " , daca il deschid exista sansa sa primesc un card foil . Sansa ca eu sa il primesc este de 5% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klu 810 Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Am "Enclave booster pack " , daca il deschid exista sansa sa primesc un card foil . Sansa ca eu sa il primesc este de 5%Din cate stiu daca il deschizi iti da 3 cartonase..Acuma vezi si tu cat ajung pretul celor 3 carduri..si daca se merita sa il deschizi sau sa vinzi pachetul complet.. Consiliul meu este sa nu il deschizi si sa il vinzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxVladxx 0 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Imi da si mie cineva cartonase? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,017 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Alea le faci daca ai jocuri, sau le cumperi. Nu cred ca iti da cineva cartonase gratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyStErYDoGg 477 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 dar cu nestematele care le iei de pe un card cand il vinzi ce poti face? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,017 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 dar cu nestematele care le iei de pe un card cand il vinzi ce poti face? Nimic, alea is de decor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrs. Jorj 0 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Cu nestematele cumper booster pack, dar la majoritatea jocurilor nu se merita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts