Jump to content

[RF-SPORT]Am plecat de la Barca pentru ca Messi era mai bun ca mine


Divine

Recommended Posts

messi-ronaldinho-_-foto-DAILY-MAIL.jpg

Lionel Messi a creat panica de la primul antrenament facut alaturi de echipa de seniori a Barcelonei. Francezul Ludovic Giuly, fostul fotbalist de la FC Barcelona, a povestit pentru cotidianul catalan “Sport”, cum a decurs prima zi a argentinianului de 16 ani la sedinta tehnica: “Frank Rijkaard a chemat mai multi juniori la antrenamente, deoarece multi jucatori erau plecati la echipele nationale. Un pusti de 16 ani ne-a aruncat pe toti in mizerie, de la primul antrenament. A fost lovit peste picioare, dar a tacut, s-a ridicat si a jucat mai departe. A fost incredibil! A driblat patru jucatori, toti titulari ai defensivei, si a marcat. Era un extraterestru! A omorat intreaga echipa!”.
 
Giuly recunoaste ca dupa trei ani petrecuti la FC Barcelona a fost nevoit sa paraseasca echipa tocmai din cauza argentinianului: “Messi era mult mai bun ca mine”.
 
Messi a debutat in prima echipa intr-un meci contra portughezilor de la FC Porto, antrenati atunci de Jose Mourinho. A purtat numarul 14… o cifra inegalabila in Catalunya. A renuntat repede la numarul legendarului Johan Cruyff si a ales cifra 19.
 
In 2008, brazilianul Ronaldinho, cu 207 meciuri jucate, 94 de goluri si 69 de asisturi pentru FC Barcelona, i-a lasat pe toti cu gura cascata. “Ronaldinho stia ca va pleca si mi-a spus ca trebuie sa port tricoul cu numarul 10”, a povestit Messi.
 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...