Jump to content

Huawei Mate 9, pregătit în variante cu 4 GB şi 6 GB memorie RAM


DuLceTeL

Recommended Posts

Motorizat de cel mai puternic chipset Huawei de până acum, Mate 9 ar putea fi lansat oficial în data de 8 noiembrie, cu aproape o lună mai târziu decât era anticipat.

 

Potrivit zvonurilor circulate în paginile reţelei de socializare Weibo, Huawei va dezvălui la începutul lunii viitoare un nou vârf de gamă smartphone, motorizat de chipsetul proprietar Kirin 960. huawei-mate-8.jpg?height=360&width=640 Încadrat la categoria phablet, Huawei Mate 9 este aşteptat cu un ecran de 5.9” suportând rezoluţie 1080p. La interior, vom găsi o configuraţie cu 4 GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă. Configuraţia este completată cu un sistem dual-camera de 12 MP (20 MP după unele zvonuri) + 8MP, lentile Leica, blitz LED şi senzor biometric la partea din spate.

 

Pregătit în două variante de echipare, Mate 9 va putea fi achiziţionat pentru echivalentul a 500 dolari în ediţia 4GB/64GB, 580 dolari pentru modelul cu 4GB/128 GB memorie şi 700 dolari în varianta cu 6 GB RAM / 256 GB memorie internă.

 

 

Pregătit în carcasă metalică, Huawei Mate 9 ar urma să ofere funcţie de încărcare rapidă a bateriei, bazată pe tehnologii Huawei proprietare. Sursa: gsmarena.com

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...