Jump to content

[RF-SPORT]Lupul Zabivaka, mascota Cupei Mondiale de fotbal din 2018.


Alecks.

Recommended Posts

Celelalte opţiuni dintre care suporterii au putut să aleagă au reprezentat un tigru şi o pisică. Propunerile de mascotă au venit ca urmare a unui sondaj în care 51.000 de ruşi şi-au exprimat preferinţele, sondaj demarat încă din mai 2015.

 

Evenimentul în care noua mascotă a fost prezentată s-a desfăşurat într-o emisiune televizată la care a fost invitat şi fostul atacant brazilian Ronaldo, câştigător a două ediţii a Cupei Mondiale. ”Mascotele sunt cei mai buni ambasadori pentru un astfel de eveniment, aduc multă bucurie pe stadioane. Zabivaka va fi cu siguranţă ţinut minte mulţi ani de acum înainte”, a spus campionul mondial din 2002.

 

"Această mascotă are un rol mai presus de a fi popular în rândul spectatorilor. Mascota trebuie să inspire suporterii, să contribuie la implicarea populaţiei în fenomenul fotbalistic şi să invite oamenii pe stadioane, pentru a trăi experienţe memorabile şi emoţii pozitive. Milioane de suporteri ruşi au luat parte la votare şi asta înseamnă că Zabivaka va reprezenta cu succes Rusia în lume", a declarat Vitaly Mutko, preşedintele comitetului de organizare a Cupei Mondiale din 2018.

 

                                          fotbal-gol-montaj3-604.jpg?width=605              sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...