Jump to content

Klopp a reusit o noua minune la Liverpool! Este prima data din 1968 cand se intampla asta.


Divine

Recommended Posts

klopp-a-reusit-o-noua-minune-la-liverpoo

 

Klopp a reusit o noua minune la Liverpool! Este prima data din 1968 cand se intampla asta.

 
Liverpool este in fruntea clasamentului din Premier League, la egalitate cu Arsenal si Manchester City.
 
Jurgen Klopp a reusit sa o redreseze pe Liverpool si sa devina a doua favorita la titlu in Premier League, conform caselor de pariuri (dupa Man City). In ultimul meci de campionat, Liverpool a invins-o cu 4-2 pe Crystal Palace la Londra.
 
Victoria a fost o mica razbunare si pentru Klopp, si pentru Liverpool. Pentru antrenorul german pentru ca Palace a fost prima echipa in fata careia a pierdut un meci pe banca lui Liverpool, iar pentru "cormorani" dupa egalul 3-3 din sezonul 2013/2014 care a facut-o sa piarda titlul in fata lui Manchester City.
 
Victoria de sambata a venit in urma golurilor lui Can, Lovren, Matip si Firmino, in timp ce McArthur a reusit o dubla pentru Palace. A fost primul meci in campionat pentru Liverpool in care ambii fundasi centrali au reusit sa marcheze din 1968, cand Ron Yeats si Tommy Smith marcau intr-o victorie cu 4-0 in fata lui Leicester.
 
Daca in campionat performanta este una impresionanta dupa aproape 50 de ani, Liverpool a mai reusit acest lucru chiar cu Klopp - s-a intamplat in Europa League in returul din sferturi cu Dortmund cand Sakho si Lovren inscriau in victoria care a dus-o pe Liverpool in semifinale, 4-3.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...