Jabba Wockeez 70 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar forum Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Vreau ceva gif. (Din regulament am inteles ca doar cei din staff au voie sa faca cereri pentru gif`uri, daca sunt manager server ma autoinclud in acest grup, sper sa nu o fac rau, adica sa fiu luat in nume de rau. Daca am gresit rog inchiderea topicului) Un giff, prefer culori mai vii iar fontul sa fie izibil. Text principal : Jabba Wockeez Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : FR.RANGFORT.RO Alte precizari : Mulțumesc, anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
llg 181 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Ba ești nebun )) Nu puteai fără să îmi copiezi moit-a-moit cererea mea? Scuzați off topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabba Wockeez 70 Posted November 9, 2016 Author Share Posted November 9, 2016 Ba ești nebun )) Nu puteai fără să îmi copiezi moit-a-moit cererea mea? Scuzați off topiculMota mo, nice topics Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julia 1,777 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Ai restrict! Degeaba mai faci cereri. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts