Jump to content

[RF-SPORT]Simona Halep şi Monica Niculescu au fost nominalizate la titlul de "lovitura anului".


Alecks.

Recommended Posts

Fiecare "lovitură" care a câştigat titlul de "lovitura lunii" are şansa de a câştiga premiul pentru "lovitura anului". Votul fanilor pentru grupele A şi B se va închide duminică, 20 noiembrie. "Loviturile" din cele două grupe care vor primi cele mai multe voturi vor ajunge în faza finală, iar fanii vor putea vota până pe 28 noiembrie. Asociaţia Tenisului Feminin (WTA) va anunţa pe 29 noiembrie cine a primit titlul pentru lovitura anului.

 

În grupa A, Simona Halep (locul 4 în clasamentul mondial) a fost nominalizată cu reuşita din meciul disputat în compania Timeei Bacsiszky, în optimile turneului de la Madrid. Schimbul dintre Halep şi Bacsinszky a decurs după cum urmează: elveţianca a executat o scurtă pe care Simona a returnat-o fără probleme, Timea a răspuns cu un passing bine plasat, pentru ca Halep să reuşească un voleu incredibil, de sub fileu, prin care a şi închis punctul. Schimburile spectaculoase au continuat, iar românca a obţinut victoria în minimum de seturi, scor 6-2, 6-3.

 

În grupa B, o execuţie superbă reuşită de Simona Halep în meciul susţinut cu australianca Daria Gavrilova, în care a transformat apărarea în atac, la turneul de la Montreal, a fost desemnată lovitura lunii iulie.

 

                                            halep-lame.jpg?width=400   sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...