Jump to content

HP lanseaza propria gama de gaming OMEN


Petrica..

Recommended Posts


HP s-a reprofilat peste noapte si ne prezinta OMEN, brandul personal de produse destinate gamerilor. Noua gama de produse include laptop-uri si PC-uri speciale pentru pasionatii de jocuri.

In gama OMEN o sa descoperim laptop-uri cu ecrane de 15.6 inch sau 17.3 inch,desktop-uri cu racire pe lichid, procesoare Intel si placi video AMD si Nvidia. Laptop-urile vor avea 16GB RAM, stocare pe SSD sau HDD intre 512GB si 2TB, incarcare rapida si baterie de 65Wh.

 

 

“Am creat OMEN by HP pentru clienţii care îşi doresc ca PC-urile lor să le ofere o experienţă de gaming cât mai bună, permiţându-le, în acelaşi timp, să aleagă nivelul de performanţă şi design-ul care li se potriveşte", a declarat Kevin Frost, Vicepreşedinte şi Director General, Consumer Personal Systems, HP Inc. Noua platformă OMEN vine împreună cu caracteristicile de care orice gamer are nevoie – putere de luptă activă, grafică potrivită pentru un joc perfect şi sistem termic de răcire avansat pentru cele mai noi jocuri de tip AAA. Dispozitivele OMEN by HP oferă gamerilor posibilitatea de a fi cu un pas înaintea tuturor”

 

 

Desktop-urile vor fi capabile sa ruleze continut VR si vor fi echipate inclusiv cu noua placa GTX 1080. Procesoarele i7 6700K vor fi racite cu lichid, iar memoria RAM va fi de 32GB. Pe langa GTX 1080 vom avea si alternativa R9 390X.

 

Laptop-ul OMEN cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil in Romania de la finalul lunii iulie, la un pret de pornire de 1099 euro. Laptop-ul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil in Romania de la finalul lunii iulie, , la un pret de pornire de 1199 euro. Desktop-ul OMEN va fi disponibil de la finalul lunii iulie, la un pret de pornire de 1.099 euro.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...