Jump to content

[RF-SPORT]Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, după decesul lui Daniel Prodan.


Alecks.

Recommended Posts

"Astăzi pleacă dintre noi un fotbalist excepţional şi un patriot, Daniel Prodan, a cărui carieră va rămâne un reper pentru generaţiile viitoare. Indiferent de ce se poate întâmpla în viaţă între oameni, respectul meu pentru performanţele unui asemenea jucător va rămâne totdeauna acelaşi. Nu am dorit ca prin prezenţa mea la ceremonia funerară de astăzi să nasc eventuale reacţii din partea unora care îşi promovează interesele personale în fotbal, manifestări care să întineze memoria celui care a fost Daniel Prodan. Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!", se arată în mesajul postat de Burleanu pe blogul său personal.

 

Înmormântarea lui Daniel Prodan, fostul internaţional român decedat la 44 de ani, va avea loc sâmbătă, la ora 13:00, la cimitirul "Sfântul Ilie" din Pipera.

 

După ce a fost depus, vineri, la Arena Naţională, unde sute de oameni i-au adus un ultim omagiu, sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fundaş central a fost adus din nou la capela Bisericii "Sfântul Ilie", iar astăzi va fi depus la cimitirul cu acelaşi nume, unde va fi înmormântat. La funeralii sunt aşteptaţi să participe foştii colegi, prieteni şi colaboratori.

 

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, miercuri seara, la vârsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. La echipa naţională, fostul fundaş a strâns 54 de selecţii.

 

 

                                                   razvan-burleanu-razvan-lupica.jpg?width=    sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...