Cosmim 22 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 (edited) Nume : Cosmin Nick : cosminVârstă : 16Motiv : Mi-ar place sa fac parte din staff-ul RangfortAdresa de contact : cosminbuhan@yahoo.comTimp alocat forumului : 2, 3 ore pe zi...depindeCe secţiuni doreşti să moderezi? SocialDe ce ai ales aceste sectiuni? Imi place sa fiu social De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Pentru ca sunt cam de 2 ani in comunitatea Rangfort, si imi place comunitatea RangfortAi mai moderat pe IPB? nuCe înţelegi prin "Post hunt"? Unul care vaneaza posturiCe înţelegi prin "Dublu post"? Unul care posteaza un lucru de 2 oriCe înseamnă "Warez"? Software cracat sau piratat Ce înseamnă "NSFW"? Not safe for work Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Off-topic e un post care nu are nimic de a face cu topicul si Post Hunt e cand cineva vaneaza posturiCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Sa incep cat mai multe topicuri distractive posibileAi citit regulamentul forumului ? Sigur ca da Edited November 20, 2016 by Cosmim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alecks. 148 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 #Contra, nu ai activitate la acea secţiune, ai încercat să iei din cererea mea idei dar am observat, din păcate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyStErYDoGg 477 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 contra motivele mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alisa 1,210 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts