Jump to content

[RF-SPORT]Jucătorul britanic de tenis Andy Murray a câştigat Turneul Campionilor, ediţia 2016.


Alecks.

Recommended Posts

Partida dintre cei doi sportivi a durat o oră şi 44 de minute. În primul set, cei doi au mers cap la cap cu serviciul până în game-ul opt, când Murray a câştigat pentru prima dată pe serviciul adversarului şi s-a distanţat la 5-3, pentru ca mai apoi să servească pentru câştigarea primului set. În final, tenismenul britanic şi-a adjudecat primul act, scor 6-3, în 47 de minute.

 

Actul secund a început în forţă, cu break din partea lui Andy Murray, care mai apoi a luat un avans considerabil pe tabelă: 4-1, cu două break-uri în faţă. Novak Djokovic a câştigat şi el pe serviciul adversarului în game-ul următor, însă nu a fost suficient pentru a putea reveni. De atunci, cei doi sportivi au mers cap la cap cu serviciul până la final, când Murray şi-a trecut în cont şi setul doi, scor 6-4, în 57 de minute.

 

Astfel, Andy Murray întrerupe seria de victorii consecutive a lui Djokovic la Turneul Campionilor, sportivul sârb câştigând ultimele patru ediţii. Turneul organizat la Londra, în perioada 13-20 noiembrie, este dotat cu premii în valoare totală de 7.500.000 de dolari. 

 

                                                andy-murray-afp.jpg?width=400             sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...