Jump to content

Nokia si HMD au semnat un contract pe 10 ani


htcone800

Recommended Posts

Acum ca Nokia se intoarce, aflam mai multe detalii oficiale, pentru ca nu mai dureaza mult pana cand vor aparea pe piata. Fata de ceea ce stiam din trecut, telefoanele nu vor mai fi produse in Europa, in tari precum Ungaria sau Finlanda. Ci in China, insa sub atenta supervizare a finlandezilor. Cam asa cum face Philips, Apple sau alti producatori. Sa explicam. 

Incepand de azi, Nokia si HMD au un contract pe 10 ani. Deci telefoanele si tabletele Nokia vor fi produse de ei pentru toate pietele. Asa cum Foxconn produce pentru Apple, HMD o sa produca pentru Nokia. Companiile nu au nicio legatura una cu cealalta.  Este doar business.

Noul presedinte al Nokia este Florian Seiche, fost co-founder, branded smartphone business la HTC. CEO-ul este Arto Nummela, fost former la Microsoft Mobile Device Sale din anul 1994, iar Chief Product Officer este Juho Sarvikas, cel care a introdus telefoanele Nokia in portofoliul operatorilor telecom din SUA. Lista membrilor mai este formata si din fosti angajati Sony Ericsson si HTC.

 

 

gsmarena_0032-550x397.jpg

 

sursa: arenait.net

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...