Jump to content

[RF-SPORT]Clubul din Liga I care trece printr-un cutremur.


Ezeq

Recommended Posts

Daniel Stanciu a vorbit la Sport.ro despre situatia celor de la ASA. Clubul se teme ca din ianuarie ar putea intra in faliment, din cauza datoriilor.

 

Pentru ASA cosmarul nu se incheie aici. Aceleasi datorii pot aduce o noua depunctare echipei:

 

"Sunt multe cluburi cu probleme in Liga I in acest moment, dar de departe noi suntem in cea mai grava conditie. Am plecat fara lot, fara pregatire centralizata, fara meciuri amicale si fara bani. La cati bani am cheltuit din iulie si pana acum suntem cu mult sub nivelul cluburilor din Liga a II-a."

 

"In ritmul asta, ne va fi foarte greu sa facem fata. Suntem in imposibilitate... cu datorii foarte mari fata de platile curente. In perioada imediat urmatoare vor fi destui care vor cere falimentul, angajati si alti furnizori. Ne va fi greu sa facem fata. Nici nu se vede o remediere a situatiei."

 

 

"Ne vor fi luate 3 puncte... deci victoria cu Botosani a fost un bonus ca sa anulam acea depunctare. E mai mult ca sigur depunctarea, pentru ca nu ne-am achitat de datorii."

 

"Ca sa intri in faliment, sunt niste etape de parcurs si nu e vorba de zile, ci de luni. Acum, in cele mai rele conditii, echipa ar putea duce campionatul pana la capat. Noi nu avem planul de reorganizare aprobat", a spus Daniel Stanciu la Sport.ro

 

Sursa:sportsuntem-in-cea-mai-grava-situatie-suntem-

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...