Jump to content

[RF-SPORT]Astra nu plânge după Alibec! Și-a găsit un super atacant, pe care îl aduce să se răzbune pe Steaua.


Ezeq

Recommended Posts

Marius Șumudică l-a ales deja pe George Țucudean (25 de ani) ca înlocuitor al lui Alibec, deși primul se află acum sub contract cu Pandurii. Cum situația gorjenilor este una extrem de delicată, este mai mult ca sigur că din iarnă cei mai buni jucători vor pleca de acolo liberi de contract.

 

Narcis Răducan, fostul șef al lui Țucudean la Pandurii, crede că fotbalistul poate marca multe goluri dacă este foarte bine pregătit.

 

”Țucudean este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. Este încă tânăr, a jucat la un nivel foarte bun, plus că are un foarte mare avantaj față de colegii săi din Liga 1. Datorită familiei sale, el nu este atins deloc de criza financiară care a zguduit fotbalul românesc, provine dintr-o familie înstărită, care a știut să-i asigure o independență financiară.

 

Muncește mult și dacă este bine pregătit marchează cel puțin 10 goluri pe sezon. Dacă va ajunge la Astra, sau la altă echipă, va marca cu lejeritate. Poate confirma oriunde”, a spus Narcis Răducan, invitat al emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

 

Sursa:digisport

mutarile-nebune-de-11-5-mil-euro-de-pe-l

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...