Jump to content

[RF-SPORT]CLAUZELE INCREDIBILE din contractele celor mai tari jucatori din lume.


Ezeq

Recommended Posts

 Cristiano Ronaldo si 70 de ani de confidentialitate. In contractul pe care l-a incheiat cu angajatii sai exista o clauza de confidentialitate pana la 70 de ani de la moartea sa sau a urmasilor sai.

 

- Atletico inca ia bani pe Kun Aguero. Pentru fiecare 15 goluri marcate de Aguero la City, Atletico primeste 250.000 euro.

 

- Van der Vaart si interdictia de a purta ghete de culoare rosie. Cand a semnat in 2015 cu Betis, acesta a fost platit cu 114.000 euro in 14 luni, ca sa nu poarte ghete in culorile rivalei din Sevilla.

 

- Lavezzi a incasat 56.7 mil lire intr-un cont din Luxemburg timp de doi ani, bani venind din partea chinezilor de la Hebei Fortune. 57 dolari e suma pe care Lavezzi a primit-o in fiecare minut.

 

 

- 3500 lire daca echipa sa pierde meciul. In primul contract cu Tottenham, Hugo Lloris avea 7000 lire pentru aparitia pe teren, 8000 lire la victorie si 3500 lire la infrangere.

 

- 2.5 mil euro catre Fisc. PSG a fost nevoita sa achita aceasta suma catre fiscul din Italia ca sa-l poata transfera pe Thiago Silva.

 

- 500.000 lire pentru buna purtare. Aceasta este clauza impusa de Liverpool ca sa-l motiveze pe Balotelli sa nu mai faca prostii.

 

sursa:sport

clauzele-incredibile-din-contractele-cel

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...