Jump to content

[RF-SPORT]CSM Bucuresti infiinteaza echipa de fotbal: Vrem sa preluam Sportul sau Rapid.


Ezeq

Recommended Posts

Alin Petrache, noul presedinte al clubului, spune ca a demarat dejja procedurile pentru sase ramuri noi ale clubului, intre care se afla si fotbalul. Poate fi o sansa mare pentru Sportul sau Rapid, doua cluburi istorice aflate in faliment. CSM vrea sa preia unul dintre ele. 

 

"In cel mai scurt timp vreau sa devenim cel mai important club din Capitala, iar in 3-4 ani chiar din Romania. Deja am inclus sase ramuri noi in proiect, yahting, caiac, fotbal, polo feminin si masculin si scrima. Cand vorbim de o ramura, vorbim de copii, juniori si seniori. Eu am cerut dublarea bugetului, care anul acesta a fost de 10 milioane de euro.

 

CSM Bucuresti va avea echipa de fotbal, cu grupe de copiii si juniori, dar si cu echipa de seniori. Deocamdata asteptam aprobarea primarului Gabriela Firea si a celor din Consiliul Local. Cand se va da unde verde, vom vedea ce solutie alegem. Nu e asa greu de facut acest proiect.

 

Sunt doua cluburi in Bucuresti cu o mare traditie care se zbat in mediocritate, Sportul Studentesc si Rapid. Sunt cluburi de traditie, cu palmares frumos, iar in cazul Rapidului, si cu o galerie fantastica. Aceste cluburi au si grupe de copii si juniori, care functioneaza asa cum pot. Putem prelua una dintre ele pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui sa fie. Fotbalul este un sport care mananca bani multi daca nu e manageriat corespunzator", a spus Petrache pentru Adevarul.

 

sursa:sport

 

csm-bucuresti-infiinteaza-echipa-de-fotb

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...