Jump to content

[RF-SPORT]Bogdan Hofbauer, despre calificarea Astrei in primavara europeana si eliminarea Stelei.


Ezeq

Recommended Posts

Deloc impresionate ca trebuie sa se bata cu doua echipe cazute din Champions League – Roma si Villarreal – Astra si Steaua au aratat ca exista. Si-au jucat si ele norocul. E drept ca totul depindea de ele. Si e adevarat ca niciuna nu si-a facut treaba pana la capat, dar ceva tot a iesit.

 

Mai la plesneala, mai chinuit, rezultatul conteaza! Astrei i-a iesit. Da, cu noroc! Pentru ca la ruleta de pe Arena Nationala, bila a cazut pe zero. Dublu zero. Insa acel zero care goleste masa de jetoane si i le pune in fata lui Sumudica.

 

Culmea e ca el si gasca lui de gladiatori nu s-au putut bucura pe bune ca au fost egalii Romei. Ca s-au calificat in primavara europeana, fie ea de fapt o iarna in toata regula. Nu! Campionii au plans. Au luat toti BAC-ul, dar stiu ca se vor desparti. Fiecare cu soarta lui! Clasa lor va fi desfiintata.

 

Da, unii se vor regasi pe la Steaua, dar acolo nu mai e distractie. Incruntarea lui Enache s-a transferat si pe chipurile pana mai ieri senine ale lui Boldrin si De Amorim. Asa ca Alibec, Teixeira, Morais, Budescu sau cine o mai fi stiu ca povestea lor frumoasa s-a terminat.

 

Desi povestea s-a terminat tocmai pentru ca n-a fost doar frumoasa. Discursul lui Sumudica, de copil fugit de-acasa, impotriva patronului e cea mai curata dovada. Ce exemplu de anti-economie: distrugerea unui proiect tocmai cand a inceput sa scoata marfa cea mai buna. Sa aduca bani, pana la urma, sa fie profitabil, adica ceea ce teoretic urmareste orice om de afaceri. Dar cate softuri de calitate nu sunt inlocuite cu altele mai proaste de iti vine sa te dai cu capul de pereti!...

 

Cum ar fi ca Niculae sa se razgandeasca si sa nu radieze echipa? Chiar daca Sumudica a zis ca pleaca. Maine o sa-i treaca. Nu e prima oara cand spune ca-si ia lumea in cap. A mai facut-o el strategic ca sa-si trezeasca jucatorii. Ar putea sa o faca si cu patronul ca sa mai incinga duminica un derby cu o Steaua ranita rau.

 

Golul 2 al Stelei de la Villarreal, cel care n-a mai venit, doare enorm. Stelistii nici nu stiu ce sa regrete mai tare. Ca n-a venit golul, ca n-au batut-o niciodata pe Zurich sau destinul, in general. Lectia Stelei e ca merita palma primita din cauza tupeului exagerat de a ataca fara atacanti. Toata toamna! O campanie gresit facuta de Becali, cu toate atributiile sale: de patron, de scouter, dar si de antrenor. S-a reconfirmat antrenor la cateva minute dupa meci subliniind ca De Amorim va juca pentru ca ii place lui atat de mult. Mai ca Reghe ar putea sa-si faca bagajele. Pentru carat il are pe Tudorie… 

 

sursa:sport

bogdan-hofbauer-despre-calificarea-astre

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...