Jump to content

[RF-SPORT]Clubul Chapecoense, amendat pentru că nu s-a prezentat la ultimul meci de campionat.


Alecks.

Recommended Posts

Clubul Chapecoense, amendat pentru că nu s-a prezentat la ultimul meci de campionatAceeaşi sancţiune au primit şi cei de la Atletico Mineiro. Astfel, cele două formaţii vor pierde câte două puncte în clasament şi vor plăti amendă în valoare de 100.000 de reali, aproximativ 28.000 de euro.

 

Reacţia oficialilor brazilieni a fost opusă faţă de cea a Confederaţiei Sudamericane de fotbal (CONMEBOL), care a acordat celor de la Chapecoense trofeul Copei Sudamericana, în ciuda faptului că meciul n-a mai avut loc. Trofeul a ajuns în vitrina celor de la Chapecoense şi cu acordul adversarilor de la Atletico Nacional, "în semn de omagiu postum adus victimelor".

 

Avionul ce transporta echipa braziliană Chapecoense spre Columbia, unde trebuia să dispute prima manşă a finalei Copei Sudamericana, s-a prăbuşit cu 77 de persoane la bord, 71 dintre acestea pierzându-şi viaţa. 19 dintre victimele accidentului aviatic erau componenţi ai echipei braziliene de fotbal Chapecoense, iar alte persoane făceau parte din staff sau erau jurnalişti.

 

Doar şase persoane au supravieţuit în urma tragediei: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

 

                                                             hepta-2669683.jpg?width=400    sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...