Jump to content

[RF-SPORT]Daniel Isăilă, noul selecţioner al naţionalei de tineret: "Nu pot să fiu decât onorat şi fericit".


Alecks.

Recommended Posts

"Nu pot să fiu decât onorat şi fericit că sunt în această poziţie. Simt o mare responsabilitate, practic sunt responsabil pentru viitorul echipei naţionale de seniori. Sunt încărcat cu energie, sunt pozitiv şi abia aştept să începem treaba. Eu sunt om deschis, pozitiv, care poate lucra cu oricine atât timp cât persoana respectivă îşi doreşte", a declarat Daniel Isăilă, într-o conferinţă de presă.
 
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi selecţionerul german Christoph Daum au căzut de acord că numirea lui Daniel Isăilă are scopul de a îmbunătăţi comunicarea dintre naţionala de seniori şi cea de tineret.
 
"Vreau ca atât naţionala mare, cât şi cea U21 să aibă acelaşi stil de joc. Avem nevoie de o colaborare permanentă, iar Daniel Isăilă a lucrat în staff-ul primei reprezentative şi cunoaşte foarte bine ce se întâmplă în interiorul echipei naţionale. Este un antrenor al performanţei, care a contribuit la calificarea României la Euro 2016", a afirmat conducătorul FRF.
 
În timp ce Christoph Daum a declarat: "Vom stabili nişte standarde înalte de performanţă şi de cooperare la toate reprezentativele. Îi urez bun venit lui Daniel, vom lucra împreună zi de zi pentru a creşte standardele de performanţă şi a le face cât mai accesibile".
 
Daniel Isăila îl înlocuieşte în funcţie pe Cristian Dulca. Noul selecţioner al naţionalei de tineret a mai antrenat echipele FC Săcele, FC Braşov, Sportul Studenţesc, FCM Târgu Mureş şi Astra Giurgiu. Între 2014 şi 2016, Isăila a fost antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României.
 
                                                    daniel-isaila-mircea-rosca.jpg?width=400    sursa: mediafax

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...