Jump to content

[RF-SPORT]Cota i-a EXPLODAT dupa ce a reusit 5 goluri in 5 partide! Florin Andone, aproape de un super transfer in Premier League.


Ezeq

Recommended Posts


La 23 de ani, Andone s-a transferat la Deportivo in vara pentru 5 milioane de euro dupa ce a fost golgheterul ligii secunde spaniole.

 

Aventura lui Andone la Super Depor se poate incheia dupa doar 6 luni insa. Cu 5 goluri in 5 partide si cu o evolutie excelenta pe Bernabeu contra lui Real Madrid, Florin Andone a atras atentia lui Sunderland, ultima clasata din Premier League.

 

Cu peste 150 de milioane datorii, echipa lui David Moyes nu isi permite sa faca transferuri spectaculoase, asa ca incearca sa se reorienteze spre surprize precum Andone, scrie Mundo Deportivo. Despre Sunderland s-a scris recent ca e interesata si de Nicolae Stanciu de la Anderlecht.

 

Andone are cifre spectaculoase in acest sezon in La Liga, in ciuda debutului dificil. Cu o medie de 2 suturi pe poarta pe meci, Andone are un procentaj mai bun ca al lui Messi sau Ronaldo.

 

 

Cu 32 de suturi pe poarta in meciurile disputate pana acum, Andone e doar sub Ronaldo (57), Messi (37) si Bale (35) la acest capitol.

 

Daca nu va pleca in pauza de iarna, Andone e in cursa pentru egalarea performantei sale din sezonul trecut, cand a marcat 21 de goluri pentru Cordoba in Segunda. 

 

sursa:sport

cota-i-a-explodat-dupa-ce-a-reusit-5-gol

 


 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...