Jump to content

[RF-SPORTClubul din Romania care anunta ca vrea sa RETROGRADEZE ca CSA Steaua sa intre intr-o liga superioara.


Ezeq

Recommended Posts

CSA a anuntat ca va infiinta un club de fotbal sub comanda lui Marius Lacatus. Desi acestia sustin ca vor incepe din liga a 4-a, regulamentul ii obliga sa joace din primul sezon in Liga a 5-a din Romania.

 

Exista insa un club care si-a aratat disponibilitatea sa retrogradeze, pentru ca CSA Steaua sa joace din esalonul al patrulea al Romaniei.

 

Cei de la Victoria Bucuresti sunt pe locul 14 in acest moment, cu 8 puncte dupa 15 meciuri si 70 de goluri incasate si vor sa le cedeze locul celor de la CSA Steaua.

 

"Cunoastem foarte bine regulamentul si stim ca CSA Steaua nu va putea juca in Liga a 4-a. Dar noi suntem dispusi sa le oferim locul nostru. Avem mare incredere in cei de la CSA si de aceea credem ca ei pot promova mai repede si mai usor tinerele talente."

 

 

"Noi le lasam locul nostru si coboram in Liga a 5-a, nu-i nicio problema. Important e viitorul fotbalului romanesc. si pana la urma sa nu uitam ca acolo e un om extraordinar in persoana lui Marius Lacatus, care trebuie ajutat. Orice pentru el", a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, Adrian Stanga, directorul sportiv de la Victoria.

 

sursa:sport

clubul-din-romania-care-anunta-ca-vrea-s

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...