Jump to content

[RF-SPORT]Meciul Dinamo-CSM Poli Iaşi se joacă duminică. Florin Prunea: "Va fi ca o finală pentru noi".


Alecks.

Recommended Posts

"Este un meci care va da linia echipei pentru anul viitor. Va fi ca o finală pentru noi, este cea mai importantă partidă a anului. Situaţia noastră este extrem de delicată în clasament şi trebuie să câştigăm neapărat acest meci. Nu avem ce să facem cu un punct. Am avut o discuţie şi cu jucătorii în vestiar şi le-am transmis că acest meci trebuie câştigat. Nu avem voie să ne comportăm ca la Cluj, în Cupă. Nu e posibil să te prezinţi de maniera asta. Avem 22 de puncte şi dacă nu încheiem anul cu 25 de puncte vom avea probleme mari în continuare. I-am avertizat pe jucători şi sper să dea totul pe teren pentru a lua cele trei puncte", a declarat Florin Prunea.

 

Florin Prunea nu crede că echipa sa este avantajată pentru că a disputat meciul din Cupa României cu două zile înaintea celor de la Dinamo.
 
"Chiar dacă am jucat cu două zile înainte, nu cred că este un avantaj. Dinamo este o echipă puternică, cu un lot valoros. Va fi un meci extrem de dificil, dar trebuie să ne impunem. Nu mă interesează forma prin care trece Dinamo, ci doar echipa mea. Noi trebuie să facem un joc foarte bun şi să luăm cele trei puncte", a mai spus Prunea.
 
 
                                           stadion-dinamo-darius-mitrache.jpg?width   sursa: mediafax
 
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...