Jump to content

[RF-SPORT]Reghe promite o iarna de cosmar pentru jucatorii Stelei.


Ezeq

Recommended Posts

Reghe a fost criticat pentru cantonamentul de 10 zile din Antalya din luna octombrie, in care jucatorii au efectaut pregatire fizica dura. A urmat o scadere de forma a Stelei care a dus la locul 3 in Liga I, eliminarea din Cupa si ratarea primaverii europene. Reghe spune ca nu se abate de la stilul sau si ii anunta pe jucatori ca urmeaza cantonamente de cosmar in pauza de iarna. 

 

"Un om care se pricepe la fotbal, care stie ce inseamna pregatirea unui meci si, in general, pregatirea unei saptamani stie bine ca jucand din trei in trei zile nu ai posibilitatea sa faci antrenamente foarte dure", spune REghe.

 

"Este un program pe care il facem cu preparatorul fizic si o sa vedeti ca o sa fie foarte multe schimbari la echipa noastra. Programul de pregatioire va fi unul foarte dur, dar asa e normal sa fie, nu e ceva iesit din comun. Orice pregatire de iarna, de vara e destul de dificila pentru un fotbalist.

 

Credeti ca eu n-am jucat fotbal, n-am trecut si eu prin asa ceva? Chiar mi-era groaza cand se apropiau astfel de cantonamente in pauzele competitionale", a adaugat Reghe.

 

 

sursa:sport

reghe-promite-o-iarna-de-cosmar-pentru-j

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...