Jump to content

[RF-SPORT]Anuntul surpriza al lui Florin Andone! Ce spune despre transferul in Premier League.


Ezeq

Recommended Posts

Dupa seria excelenta din luna noiembrie, Andone a atras si atentia unor cluburi din Premier League. Ultima clasata Sunderland e gata sa-i faca o oferta, scrie presa britanica in aceste zile. Andone nici nu vrea sa auda insa de mutarea in Anglia si anunta ca e fericit la Deportivo.

 

"Sunt foarte fericit aici, nu plec in alta tara. Premier League nu ma atrage, sunt la cel mai bun club pentru mine iar asta ma face fericit", a spus Andone.

 

Atacantul roman promite sa ramana cu picioarele pe pamant dupa reusitele recente. "Si anul trecut am marcat multe goluri, stiam ca e bine, dar trebuie sa muncesc in continuare si sa vreau mai mult. Nu sunt genul care se culca pe o ureche dupa patru meciuri bune. Trebuie sa iesi acolo si sa dai totul in continuare", a spus Andone, care anunta ca se teme mai mult de meciul cu Osasuna decat de cel cu Atletico Madrid. "Nu putem sa ne relaxam, trebuie sa jucam la fel ca si cum in fata noastra ar fi Atletico Madrid. Trebuie sa facem un meci bunm, sunt increzator in sansele noastre", a spus varful de 23 de ani.

 

 

Marca scrie despre cazul Lcas Perez de la Deportivo. Atacantul a prins un sezon excelent anul trecut, iar in vara a plecat la Arsenal. Spaniolii se tem sa nu se intample la fel si cu Andone, daca va continua sa marcheze si sa joace la fel pana la finalul sezonului. 

 

sursa:sport

ultima-ora-anuntul-surpriza-al-lui-flori

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...