Jump to content

[RF-SPORT]Reactia lui Reghe dupa ce Steaua a jucat cu 250 de oameni in tribuna: "Eu zic ca am avut un 2016 foarte bun".


Alecks.

Recommended Posts

"Sunt multumit de rezultat si de prima repriza, am avut ocazii sa mai marcam. Din cauza accidentarii lui Pintilii, in repriza a doua nu am mai avut consistenta. Trebuie sa fim multumiti pana la urma. Deocamdata avem aceasta problema a atacantului, cine poate ajuta echipa acolo, nu am avut un jucator sa faca fata.

 

A fost un atac neinspirat din partea lui Bourceanu, bine ca nu i-a facut fractura. Pentru finalul de meci noi suntem de vina, trebuia sa avem o posesie mult mai buna, mai ales ca era normal ca ei sa atace.

 

La accidentarile pe care le-am avut sunt foarte multumit de acest an, suntem pe primul loc, sa vedem maine ce se intampla, ne-am calificat in grupele Europa League, din pacate nu ne-am calificat in primavara, a fost un traseu foarte bun. Au fost multi jucatori veniti la echipa, au nevoie de timp.

 

Trebuie sa jucam ultimul meci cu Dinamo, sunt doua meciuri tur-retur, sa jucam in asa fel incat sa ne gandim la calificare si din meciul retur, vom alcatui echipa cea mai buna, sper ca Pintilii sa nu fie accidentat, mai avem jucatori cu lovituri.

 

Cand vom lua campionatul si vom juca in Champions League vor veni si oameni in tribune. Noi incercam sa construim o echipa, nu e usor, au plecat jucatori importanti, vor pleca si altii dar important e sa luam campionatul.", a spus Reghe dupa meci.

 

                                                                                   sursa: sport

 

reactia-lui-reghe-dupa-ce-steaua-a-jucat                                           

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...