Jump to content

[RF-SPORT]Victorie cu Dinamo, cadoul de Craciun promis de jucatorii Stelei! Popa.


Ezeq

Recommended Posts

Fara sa convinga, Steaua s-a impus prin golul marcat de Adi Popa. Stelistii au fost si cu gandul la ultimul meci din acest an, cu Dinamo.

 

 

"A fost un meci greu. Nu ne asteptam ca Timisoara sa iasa la joc. Am facut o prima repriza buna, nu stiu ce s-a intamplat in a doua repriza, nu ne-a mai iesit jocul. Important este ca am castigat, pentru ca nu mai castigasem de foarte multe meciuri. Atmosfera nu a fost ok, pentru ca nu am castigat meciuri. Cred ca trebuia sa inchidem jocul in prima repriza, puteam avea 2 sau 3 la 0.

 

Au venit foarte multi jucatori noi, am avut probleme cu accidentarile, cu suspendarile si asta s-a simtit in jocul nostru. Atmosfera este una dezolanta, insa sper ca in retur, prin jocul nostru, sa readucem suporterii la stadion”, a declarat Adi Popa, la finalul jocului.

 

 

Popa a marcat golul victoriei, iar acum vrea revansa in meciul cu Dinamo din Cupa Ligii, programat pe 22 decembrie!

 

"Aveam nevoie de acest gol pentru moralul meu, sper sa dau si cu Dinamo un gol. Joi vom juca sa castigam, pentru ca in ultimul meci am luat bataie si avem o revansa de luat. Sper sa castigam, atat pentru noi, cat si pentru suporteri”, a mai spus Adi Popa.

 

sursa:sport

victorie-cu-dinamo-cadoul-de-craciun-pro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...