Jump to content

[RF-SPORT]Judoka Daniel Natea a cucerit medalia de bronz la Campionatul European al Cluburilor


Alecks.

Recommended Posts

Natea a reprezentat clubul muntenegrean Judo Klub Akademik Niksici. În prima rundă eliminatorie, românul l-a învins pe francezul Messie Katanga (RSC Montreuil) prin ippon, după un minut şi 31 de secunde.

 

Apoi, în sferturile de finală, Daniel Natea a fost învins de către kârgâzul Iurii Krakovetskii, reprezentatul clubului JC Kinezis Nis, graţie unui ippon reuşit în doar 39 de secunde.

 

În recalificări, Natea a trecut pe rând de olandezul Simeon Catharina (JC Chilly Morangis) şi francezul Cedric Medeuf (JK Rakovica), prin aceeaşi tehnică de 100 de puncte.

În confruntarea pentru medalia de bronz, sportivul român a trecut de sârbul Zarko Culum, ippon-ul fiind reuşit abia după 3 minute şi 24 de secunde.

 

La general, JK Akademik a obţinut medalia de bronz a competiţiei, iar aurul şi argintul au fost câştigate de New Stream, respectiv Steaua Roşie Belgrad.

 

Daniel Natea (24 de ani, 2,03 m, 170 kg) a participat în acest an la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde s-a oprit în optimile de finală la categoria plus 100 de kilograme.

 

                                                         daniel-natea-mediafax-foto.jpg?width=400    sursa: mediafax

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...